Uusimmat

“Olen idiootti!” – Uusi Fast & Furious -tähti katuu möläytystään Vin Dieselille

Kuva: @ Keri Anderson / Amazon Studios

02.06.2023 13:15 Muropaketin toimitus

Reacher-tähti Alan Ritchson nähdään uutena kasvona Fast & Furious X:ssa.

Toukokuussa elokuvateattereissa julkaistiin kymmenes Fast & Furious -elokuva, jossa nähtiin jälleen myös uusia näyttelijöitä Vin Dieselin perusjengin rinnalla. Yksi näistä uusista kasvoista on Reacher-sarjastakin tuttu Alan Ritchson.

Ritchson paljastaa tuoreessa haastattelussa, ettei ollut nähnyt kuin ensimmäisen Fast & Furious -elokuvan siinä vaiheessa, kun tuli valituksi Fast & Furious X:n näyttelijäkaartiin. Hän kertoo kyllä sen jälkeen katsoneensa ne heti kaikki, mutta katuu asiasta Dieselille tekemäänsä möläytystä.

“En ollut katsonut niitä muita ja kerroin asiasta Vinille. Sanoin hänelle, että katsoin ensimmäisen lukiossa, mutta en oikeastaan ollut katsonut muita, ja katsoin ne vasta nyt kun sain tämän roolin, ja että rakastan tuota kaikkea mitä hän on tehnyt kahden vuosikymmenen ajan. Ja Vin sanoi, että joo, kiitos, arvostan tätä”, Ritchson selittää.

Näyttelijä kertoo sitten tajunneensa möläytyksensä – ja vertaa sitä työstämäänsä Reacher-sarjaan.

“Hän on käyttänyt tähän elämästään yli 20 vuotta, tämä on hänen lapsensa. Olen työskennellyt pari vuotta Reacherin kanssa. Siitä on tullut kiinteä osa elämääni, ja jos joku tulisi sanomaan minulle, että kiitos kun otitte minut mukaan Reacheriin, mutta en ole koskaan katsonut sitä, ajattelisin, että hän on ihan tyhmä sanoessaan noin. Ja Vin on tehnyt tätä vuosikymmeniä! Olen idiootti.”

Dieselin ja Ritchsonin lisäksi Louis Leterrierin ohjaamassa Fast & Furious X:ssa nähdään muun muassa Michelle Rodriguez, Tyrese Gibson, Chris “Ludacris” Bridges, Jason Momoa, Nathalie Emmanuel, Jordana Brewster, John Cena, Jason Statham, Sung Kang, Daniela Melchior, Scott Eastwood, Helen Mirren, Charlize Theron, Brie Larson ja Rita Moreno.

LUE MYÖS: Arvostelu | Fast & Furious X vie väsähtänyttä elokuvasarjaa oikeaan suuntaan