Uusimmat

”Olin huora ja halusin ampua itseäni päähän”: Thor-pahiksen näyttelijä avautui yhteistyöstään Marvelin kanssa

13.03.2018 07:57 Muropaketin toimitus

Vuonna 2013 ensi-iltansa saanut Thor: The Dark World on yksi parjatuimmista Marvel Studiosin elokuvista. Ehkä kamalin kokemus kaikista se oli Doctor Whosta tunnetulle näyttelijä Christopher Ecclestonille.

Tuoreessa haastattelussaan The Guardianin kanssa brittinäyttelijä Christopher Eccleston on avautunut G.I. Joe: The Rise of Cobran ja Thor: The Dark Worldin tekemisestä. Molemmissa elokuvissa hän esitti pahista: G.I. Joessa Destroa ja Thorissa Malekithia.

”G.I. Joen kaltaisen elokuvan parissa työskentely oli ihan hirveää. Halusin viiltää kurkkuni auki joka päivä. Ja entäs Thor? Halusin vain työntää aseen suuhuni”, Eccleston vuodatti.

Kaikki kokemukset Hollywoodista eivät onneksi ole olleet omaehtoiselle brittinäyttelijälle yhtä hirveitä.

”Puhallettu 60 sekunnissa oli hieno kokemus. Nic[olas] Cage oli herrasmies ja fantastinen näyttelijä. G.I. Joe ja Thor sen sijaan… Se oli pelkkää huoraamista”.

Ikävä kyllä Christopher Eccleton ei eritellyt, mikä G.I. Joen ja Thorin tekemisessä varsinaisesti oli niin hirveää. Tosin jo viime vuonna Eccleston avautui siitä, miten rooli oli erilainen kuin mitä hänelle oli luvattu:

”Parina ensimmäisenä päivänä homma vei noin 7-8 tuntia. Loppujen lopuksi pääsimme kuuteen ja puoleen tuntiin. Siinä tehtiin pitkä päivä töitä ennen kuin mitään päästiin kuvaamaan”, Eccleston muisteli. Näyttelijän mukaan hänen piti istua alas aamuneljältä ja pääsi pois maskeeraajan pakeilta noin 10.30. Marvel oli epärehellinen, kun se ei koskaan kertonut miten paljon maskeerausta rooli vaati. En muistele sitä hommaa järin hyvällä”.

Samaisessa The Guardianin haastattelussa Eccleston kertoi myös epämieluisista Doctor Who -kokemuksistaan.

Jo mainittujen tuotantojen lisäksi Christopher Eccleston on tuttu muun muassa elokuvasta 28 päivää myöhemmin ja tv-sarjoista Heroes, Fitz ratkaisee, The Shadow Line, Safe House ja Poika joka katosi musiikkiin.