Olisiko vuoden puhutuin panokohtaus tässä? Seksi on isossa roolissa myös uudessa Game of Thrones -sarjassa

14.09.2022 09:52 Muropaketin toimitus

House of the Dragonista lupailtiin siivompaa show’ta kuin seksikohtauksilla ja alastomuudella katsojia nyhtäneestä emosarjasta vuosina 2011-2019. Tuorein jakso kuitenkin osoitti, että paljas pinta ja pippelihippa ovat isossa osassa myös spinoffissa.

Varoitus: luvassa juonipaljastuksia House of the Dragonista.

Maanantaina HBO Maxiin saapuneessa jaksossa King of the Narrow Sea nähtiin paitsi paljasta pintaa myös paljon keskustelua herättänyt seksikohtaus, jossa nuori Rhaenyra Targaryen (Milly Alcock) harrasti seksiä setänsä Daemon Targaryenin (Matt Smith) kanssa keskellä bordellia.

Myöhemmin samassa jaksossa nähtiin myös kaksi muuta seksikohtausta Rhaenyran vieteltyä henkivartijansa ja kuningas Viseryksen painostettua vastentahtoisen vaimonsa vuoteeseensa.

Insestikohtaus ei ehkä ollut tyrmäävyydessään samaa luokkaa kuin Game of Thrones pahimmillaan, mutta tuli nettipalautteiden perusteella melkoisena yllätyksenä monelle.

Aivan kuten House of the Dragonin tekijät varmasti toivoivatkin.

Aiheesta kiinnostuneet voivat tehdä Google-haun sanoilla ”house of the dragon sex scene”. Luettavaa riittää.

Sattumaa tai ei, Variety-lehti kertoo nyt House of the Dragonin katsojamäärien nousseen viisi prosenttia edellisviikosta uusimman jakson kohdalla. Trendin voisi myös kuvitella jatkuvan: nyt sarja on herättänyt myös sellaisten katsojien kiinnostuksen, jotka eivät lohikäärmeistä ja saduista yleensä jaksa innostua.

Seuraava jakso House of the Dragonista on luvassa ensi maanantaina.

Muropaketin uusimmat