Olli Keskinen palaa Kummelin riveihin – Luvassa erikoispitkä juhlajakso ja vähän muutakin spesiaalia

14.10.2021 09:58 | Muropaketin toimitus

Kummeli on tehnyt 30-vuotisjuhlansa kunniaksi erikoispitkän jakson, joka julkaistaan Yle Areenassa 30. lokakuuta ja Yle TV2:lla 1. marraskuuta.

Juhlajakso on Kummelin 50. ja edeltäjiään pidempi. Mukana on myös kauan kaivattu kaivattu Eero Kakko, jota näytellyttä Olli Keskistä ei ole nähty sekoilemassa – ainakaan Kummelin merkeissä – vuosikausiin.

“Kummelia on aina ilo tehdä. Toivottavasti ilo välittyy kotikatsomoihin saakka. Parhaimmillaan Kummeli on yhteisöllinen juttu niin katsojille kuin tekijöillekin”, kommentoi Olli Keskinen hahmonsa paluuta.

Myös Heikki Silvennoisella on hahmoihin pitkä ja lämmin suhde: ”Kummeli-hahmot ovat pöljiä – tai sitten niiden alla saattaa piilotella jonkinlaista elämänviisautta tai sitten ei. Kummeli-hahmot ovat aika helppoja puvustaa ja maskeerata, koska olemme jo valmiiksi aika hauskannäköisiä heppuja. Mestarikoomikko Pirkka-Pekka Peteliuskin aikoinaan sanoi, että huumorin kanssa kannattaa pitää viuhka auki eikä turhaan jarrutella.”

Kummelin oman jakson lisäksi koomikot nähdään myös toisessa Ylen ohjelmassa:

Elämäni Biisi -ohjelman suorat lähetykset huipentuvat Kummeleiden vierailuun Yle TV1:ssä 30.10. klo 21.10. Jaksossa Elämänsä Biisin paljastavat Timo Kahilainen, Heikki Silvennoinen, Olli Keskinen, Heikki Hela sekä Kummeli-ohjaaja Matti Grönberg.

Kaikki tähän mennessä julkaistut Kummeli-jaksot löytyvät yhä Yle Areenasta.