On vaikea uskoa, että tämä Jurassic Parkin dinosaurus on tehty kokonaan PS4:n Dreams-pelissä

18.01.2022 14:40 Muropaketin toimitus

PlayStation 4:n Dreams-pelityökalulla pystyy huikeisiin saavutuksiin, kuten tuore video jälleen osoittaa.

Muutama vuosi sitten ilmestynyt Dreams on valtavan monimuotoinen pelintekotyökalu, jolla on jo tehty vakuuttavia luomuksia pelaajien toimesta. Twitter-käyttäjä Krenautican tekeillä oleva projekti herättää silti huomiota.

Kuten NME kertoo, on Krenautica tekemässä Jurassic Park -fanipeliä kokonaan Dreamsilla, ja pari päivää sitten hän jakoi videota tuoreimmasta luomuksestaan. Alla olevalla videolla esittäytyy itse Jurassic Park -elokuvien ikoninen Tyrannosaurus rex, joka näyttää hämmästyttävän samalta kuin alkuperäisessä vuoden 1993 elokuvassa. Tekstissä Krenautica kertookin yrittävänsä jäljitellä erityisesti elokuvan robottidinosauruksen ulkonäköä.

LUE MYÖS: ”Jurassic Parkin seuraavakin jatko-osa on roskaa, vaikka kuinka toisin toivoisimme” | Toimittajan puheenvuoro

Jotta projektin laajuus tulisi selväksi, näet alempaa myös vertailukuvan jossa ovat rinnakkain Krenautican Tyrannosaurus rex -malli nyt ja vuosi sitten. Vuodessa on tapahtunut huikea muodonmuutos, mutta tähän on varmasti mennyt todella paljon aikaa ja vaivaa.

Kehuttu Dreams-sovellus on tarkoitettu pelien kehittämiseen ja niiden jakamiseen muille käyttäjille. Arvostelimme sovelluksen kaksi vuotta sitten, ja viiden tähden ”pelintekopeli” nousikin yhdeksi vuoden parhaista julkaisuista. Sovellus on saatavilla PS4:lle ja se toimii tietysti myös PS5:llä.

LUE MYÖS: Kokeilimme 50 tuntia PlayStation 4:lle julkaistua Dreamsia: ”Aivan uskomatonta, miten jotain tällaista voidaan myydä 40 eurolla”