Uusimmat

”Onhan se vähän perseestä” – Uuden Super Mario Bros -elokuvan kohdalla on tehty iso virhe, uskoo Luigia vuonna 1993 näytellyt John Leguizamo

© 2022 Nintendo and Universal Studios

17.11.2022 08:55 Muropaketin toimitus

Chris Prattin palkkaaminen italialaissyntyiseksi putkimieheksi ei ole miellyttänyt kaikkia Super Mario -faneja, ja nyt myös vuoden 1993 Super Mario Bros -elokuvassa Luigia näytellyt John Leguizamo on ilmaissut paheksuntansa roolitukselle.

John Leguizamo on kertonut IndieWiren haastattelussa, että kahden valkoihoisen näyttelijän palkkaaminen Marioksi (Chris Pratt) ja Luigiksi (Charlie Day) ensi kevään The Super Mario Bros Movie -elokuvaan oli virhe.

”Monet rakastavat alkuperäistä [Super Mario Bros -elokuvaa]. Osallistuin Comic-Coniin New Yorkissa ja Baltimoressa, ja kaikki olivat ihan, että me rakastamme sitä vanhaa leffaa, alkuperäistä. Eivät he olleet innoissaan uudesta. En ole katkera siitä, se on vain valitettavaa”, Leguizamo selitti.

”Super Mario Brosin ohjaajat Annabel Jankel ja Rocky Morton taistelivat kovasti saadakseen minut pääosaan, studio ei halunnut sitä, koska olen latino. Kun roolitus sitten tapahtui kaiken taistelun jälkeen, se oli läpimurto. Onkin vähän perseestä, kun nyt mentiin taaksepäin, eikä elokuvaan otettu yhtään värillistä näyttelijää”.

Huhtikuussa ensi-iltansa saavaa The Super Mario Bros Moviea tähdittävät myös Anya Taylor-Joy (Princess Peach), Seth Rogen (Donkey Kong), Jack Black (Bowser), Keegan-Michael Key (Toad), Fred Armisen (Cranky Kong) ja Sebastian Maniscalco (Spike).

Suomen elokuvateattereihin The Super Mario Bros Movie saapuu 6.4.2023.