Uusimmat

Onko Hilary Swank mukana Cobra Kain kuudennella kaudella? Näin näyttelijä kiersi kysymyksen tuoreessa haastattelussa

15.09.2022 09:14 Muropaketin toimitus

Cobra Kain viides tuotantokausi saapui syyskuussa Netflixiin. Kuudetta kautta ei ole vielä virallisesti vahvistettu, mutta sarjan tekijöillä on jo suunnitelmia sen varalle.

Variety-lehden tuoreessa haastattelussa Cobra Kain luojat Josh Heald, Jon Hurwitz ja Hayden Schlossberg kertovat viidennen kauden loppuhuipennuksesta ja suunnitelmistaan kuudetta kautta varten.

Luonnollisestikaan juttua ei kannata lukea, mikäli kaikkia Cobra Kain jaksoja ei ole vielä katsonut.

‘Cobra Kai’ Creators Explain Season 5 Ending, Going Global in Season 6 and Their ‘Ferris Bueller’ Spinoff

Sen verran voimme kuitenkin viidennestä kaudesta yleisesti paljastaa, ettei Hilary Swankin vuoden 1994 Karate Kid saa seuraajan -elokuvassa (The Next Karate Kid) esittämää Julie Pierceä nähty ruudussa tälläkään kertaa.

Mutta ehkä kuudennella kaudella?

Kun asiasta kysyttiin hiljattain uuden Alaska Daily -sarjansa promootiota tehneeltä näyttelijältä, kuului vastaus Deadlinen mukaan: ”Minulle sanottiin, että nyt pitäisi keskittyä vain Alaska Dailyyn, joten tuohon kysymykseen pitänee vastata joku toinen kerta.”

Ovi on siis yhä avoinna.

Hyvänä merkkinä voidaan pitää sitä, että Swank on tehnyt Netflixin kanssa aikaisemmin lyhytikäiseksi jääneen Away-sarjan, eikä elokuvaura ole ollut viime vuosina järin hittipitoista, vaikka Swank on kaksinkertainen Oscar-voittaja (Boys Don’t Cry, 2000 & Million Dollar Baby, 2005)