Uusimmat

Onko X-Men-tähti palaamassa rooliinsa? Patrick Stewart otti kaiken ilon irti kommentoidessaan tuoreita huhuja

21.02.2022 14:00 Muropaketin toimitus

Huhut Patrick Stewartin paluusta X-Men-rooliinsa lähtivät liikkeelle uudesta Doctor Strange in the Multiverse of Madness -trailerista.

Viime viikolla julkaistiin uusi traileri toukokuussa elokuvateattereihin tulossa olevalle Marvel-seikkailulle Doctor Strange in the Multiverse of Madness. Trailerissa kuullaan mysteeriääni, joka kuulostaa aivan Patrick Stewartilta, joka esitti professori Xavieria X-Men-elokuvissa.

Sir Patrick itse on ottanut huhuista kaiken irti, mutta ei paljasta mitään. Comicbook Movien uutisen mukaan Stewart kertoo näin:

“Pitää myöntää, että sunnuntaina ennen nukkumaanmenoa sain aika paljon yhteydenottoja. Ystävät ja ihmiset, joita hädin tuskin tunnen viittasivat traileriin ja kyselivät, että olenko se minä. No minähän olin juuri kotona odottamassa jalkapallon alkua televisiosta, niin miten se muka olisin voinut olla minä? Meidän pitää vaan odottaa ja nähdä sitten itse, eikö niin?”

Stewart on aiemmin kommentoinut, että hänen ääntään on imitoitu jo 60 vuotta. Vaikuttaa kuitenkin siltä, että melko varmasti ääni on Stewartin – elokuvassa voidaan nähdä joko Xavier itse tai joku hänen varianttinsa.

Sam Raimin ohjaama Doctor Strange 2 eli Doctor Strange in the Multiverse of Madness saa näillä näkymin ensi-iltansa 6. toukokuuta.