Orlando Bloom on eri linjoilla kuin Johnny Depp uudesta Pirates of the Caribbean -elokuvasta

21.02.2023 08:35 Muropaketin toimitus

Disneyn kanssa sukset ristiin saanut Johnny Depp on jo useamman kerran tehnyt selväksi, ettei ole palaamassa Pirates of the Caribbean -elokuvasarjaan, mutta entäs Will Turneria esittänyt Orlando Bloom? 

Myös Taru sormusten herrasta- ja Hobitti -elokuvista tunnettu Orlando Bloom on kommentoinut mahdollista paluutaan Pirates of the Caribbeanin pariin Paraden haastattelussa. Kommenttien perusteella Bloom vaikuttaa olevan hyvinkin valmis palaamaan piraattien pariin jossain vaiheessa:

”Voi juku, minähän palasin Legolasin pariin kymmenen vuotta myöhemmin Hobitissa. Se oli todella hauskaa, koska Legolas on mainio hahmo ja Will – Willhän on mainio myös. Olisi hauska selvittää jollain tapaa, millainen Will on nykyään, koska hän oli niin rehti kaveri, mutta hän on tässä vaiheessa kyntänyt merenpohjaa jo niin pitkään, että olisi kiinnostavaa nähdä millaiseksi hän on muuttunut.”

Orlando Bloomin Will Turner on esiintynyt kaikissa muissa Pirates of the Caribbeaneissa paitsi vuoden 2011 Pirates of the Caribbean: Vierailla vesillä -elokuvassa (Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides).

Koko elokuvasarja löytyy suoratoistona Disney+:sta.