Oscar-voittaja kiistää lähettäneensä käytettyjä kondomeja kenellekään – ja kutsui samalla kaikki pussaamaan persettään

12.11.2021 10:05 | Muropaketin toimitus

Jared Leton tehdessä Suicide Squadia vuonna 2016 levisi kuvauspaikalta vaikka millaisia huhuja, eikä Jokerin näyttelijä varsinaisesti rajoittanut niitä. Päinvastoin.

Alta löytyvällä videolla Suicide Squadin näyttelijät kertovat saaneensa Jared Letolta outoja lahjoja, kuten käytettyjä kondomeja.

Suicide Squadin julkaisun aikoihin Jared Leto vahvisti myös itse kummallisten lahjojen lähettämisen, mutta on nyt vetänyt sanansa takaisin, kuitaten koko homman vitsiksi.

”99,9 prosenttia kaikesta, mitä ihmiset lukevat, on ihan hevonpaskaa. Ne harvat lahjat, joita annoin, oli annettu hauskanpidon ja seikkailun hengessä, ja otettu vastaan nauraen, hauskanpidon ja seikkailun hengessä. Ainoa lahja, jonka annoin Margotille [Robbie, Harley Quinnin näyttelijä] olivat kuppikakkuja. Taisin antaa myös hiiren, ja muut kaverit saivan sellaisia lahjoja, joita voisi antaa läpällä juhlissa”, Leto selitti Entertainment Weeklyn haastattelussa.

Lahjojen lähettämistä Suicide Squadin muille näyttelijöille Dallas Buyers Clubista Oscarin saanut Leto perusteli seuraavasti:

”Kun esitän kaveria nimeltä Jokeri, on ihan paikallaan heittää asioita vitsiksi. Koskaan en rikkonut mitään rajoja, eikä tuollaisten rajojen asettaminen ole netissä olevien ihmisten tehtävä. Pohjimmiltani olen taiteilija. Jos teen jotain riskaabelia ettekä pidä siitä, voitte pussata persettäni”.

Tämä selvä.

Jared Leton seuraavat elokuvat ovat 3. joulukuuta ensi-iltansa saava House of Gucci ja tammikuussa ilmestyvä Morbius.

Muropaketin uusimmat