Ovatko aikaisemmat Hämähäkkimiehet mukana Spider-Man: No Way Home -elokuvassa? Trailerin kummallinen kohtaus viittaa siihen

18.11.2021 09:17 | Muropaketin toimitus

Spider-Man: No Way Homessa Tom Hollandin esittämä seittisinko saa vastaansa aikaisempien Spider-Man-elokuvien pahiksia aina Vihreästä menninkäisestä (Spider-Man, 2002) Elektroon (The Amazing Spider-Man 2, 2014). Mutta ovatko myös aikaisemmat Hämikset mukana leffassa?

Asiaa on arvuuteltu kuukausikaupalla.

Etenkin The Amazing Spider-Man -elokuvien tähti Andrew Garfield on sinnikkäästi kiistänyt esiintyvänsä Spider-Man: No Way Homessa, mutta ei ole tainnut saada ketään vakuutettua asiasta, vaikka lahjakas näyttelijä onkin.

Eilen Spider-Man: No Way Homesta julkaistiin uusi traileri, joka vahvisti elokuvan pahikset – tai ainakin osan niistä. Fanit luonnollisesti alkoivat heti kaivella mahdollisia viittauksia Tobey Maguiren ja Andrew Garfieldin Hämiksien läsnäoloon tarinassa, ja nyt sellainen on saattanut löytyä.

No Way Homen brasilialaisessa trailerissa on mukana noin sekunnin verran enemmän materiaalia kuin videon muissa versioissa. Twitteriinkin päätyneessä kohtauksessa nähdään selvästi, miten vuoden 2012 The Amazing Spider-Manista tuttu Lisko saa nyrkistä tai jalasta kesken hyppynsä – mutta iskun antajaa ei kohtauksessa nähdä:


Toki on mahdollista, että kyseessä on Tom Hollandin esittämä MCU-Hämis, mutta fanit ovat vakuuttuneita siitä, että kohtauksesta on editoitu spoilereiden takia pois nimenomaan Andrew Garfieldin esittämä Hämähäkkimies, jolle Lisko on tuttu vastustaja.

Spider-Man: No Way Home saa ensi-iltansa 15. joulukuuta. Marvel Studios ja Sony Pictures arvatenkin julkaisevat vielä yhden trailerin ennen sitä, mutta Hämisten kohtalo ei välttämättä selviä siinäkään.

Muropaketin uusimmat