Uusimmat

Päivän piristys: The Boys -sarjan 2. kauden pieleen menneitä kohtauksia esittelevä video saa hymyn huulille

28.10.2020 09:59 Muropaketin toimitus

Tämän vuoden parhaisiin sarjoihin kuuluva The Boys saa myös kolmannen tuotantokauden.

Amazon on julkaissut The Boys -sarjan kakkoskauden pilalle menneitä kohtauksia esittelevän videon, josta tulee väkisinkin hyvälle tuulelle. Erityisesti Homelanderia esittävän Antony Starrin omille töppäilylleen nauraminen huvittaa, koska hahmo on sarjassa täysin psykopaattinen sekopää.

Videopätkä luonnollisesti spoilaa supersankarisarjaksi naamioidun kantaa ottavan pikimustan komedian toisen kauden tapahtumia.

The Boys vain paransi menoaan kakkoskaudella, eli älä missään tapauksessa klikkaa alla olevaa videota käyntiin ennen kuin olet katsonut kaikki jaksot, jotka löytyvät Amazon Prime Video -palvelusta. The Boys saa myös kolmannen kauden, jonka lisäksi suunnitteilla on spin-off-sarja. Kummankaan ensi-ilta ei ole vielä selvillä.

Syyskuun alussa alkaneesta The Boysin kakkoskaudesta todettiin Muropaketin arviossa muun muassa seuraavaa:

”Vaikka The Boysin kakkoskausi luottaakin henkilöhahmovetoisiin juonikuvioihin, niin se tarjoaa myös entistä enemmän komeita tapahtumapaikkoja sekä tyylillä toteutettuja lavasteita ja erikoistehosteita. Ääriväkivalta ja gore on vielä aiempaakin sairaampaa, hauskempaa, oksettavampaa ja viihdyttävämpää.

The Boys käsittelee edelleen supersankaritarinan kautta esimerkiksi julkisuutta ja sen mukanaan tuomaa valtaa, uskontoja, markkinavoimia ja seksuaalista hyväksikäyttöä. Nyt keskiöön nousee erityisesti somejulkisuus ja henkilönpalvonta.”

Arvostelu | Jos et ole jo Amazon Prime Videon tilaaja, nyt kannattaa harkita: The Boys -sarjan uudet jaksot ovat syksyn parasta sikailua – ”Yrjöttää, naurattaa ja ottaa vielä kantaakin”

Muropaketin uusimmat