Palaako Andrew Garfield Spider-Maniksi vai ei? Näyttelijä kiemurtelee uudella videolla silmät päästään kysymystä väistellessään

05.05.2021 12:02 | Muropaketin toimitus

Jamie ”Elektro” Foxx ja Alfred ”Tohtori Mustekala” Molina palaavat vanhoihin pahisrooleihinsa joulukuussa ensi-iltansa saavassa Spider-Man: No Way Home -elokuvassa, jossa trippaillaan ennakkotietojen mukaan ulottuvuuksien välillä. Huhujen mukaan myös Tobey Maguire ja Andrew Garfield uusivat Hämis-roolinsa, mutta eivät suostu asiaa myöntämään.

Vuosien 2012-2014 The Amazing Spider-Man -elokuvia tähdittänyt Andrew Garfield on vastannut kysymykseen osallistumisestaan Spider-Man: No Way Homen tekemiseen kierrellen ja kaarrellen. Alta löytyvällä videolla Garfield toteaa sinnikkäästi, ettei ole saanut puhelua Marvel Studiosilta tai Sonylta, mutta muotoilee asiansa niin, että totuus esiintymisestä No Way Homessa voi olla mikä tahansa.

Oma veikkauksemme?

Mukana kaveri on. Mitä järkeä olisi ottaa menneet Hämis-pahikset leffaan ja jättää Hämikset pois?

Olivat Maguire ja Garfield mukana No Way Homessa tai eivät, elokuva keskittyy Tom Hollandin nuoreen seittisinkoon, joka jäi pahaan pulaan vuoden 2019 Spider-Man: Far From Homen viimeisessä kohtauksessa.