Paljaat rinnat ja stripparit povaavat uudelle Batman-elokuvalle K16-ikärajaa

09.08.2018 08:01 | Muropaketin toimitus

Batmanin verivihollinen Jokeri saa oman elokuvansa ensi vuonna. Luvassa on monin tavoin erilainen supersankarileffa.

Kauhea kankkunen -elokuvista tutun Todd Phillipsin Jokeri-elokuva sijoittuu 1980-luvulle ja kertoo Gothamin kauhun synkän syntytarinan. Elokuvan nimiosaa esittää Joaquin Phoenix, monissa liemissä keitetty osaava näyttelijä. Itse Batman ei elokuvassa esiinny, mutta viittauksia Bat-loreen on ennakkotietojen mukaan kyllä luvassa. Budjetti tulee olemaan tiettävästi vain 55 miljoonaa dollaria, kun esimerkiksi Justice Leaguen tekeminen maksoi peräti 300 miljoonaa dollaria.

Pienempi budjetti tarkoittaa käytännössä sitä, että Warner Bros. Pictures uskaltaa ottaa Jokerin kohdalla sellaisia riskejä, joihin muiden supersankarielokuvien kohdalla ei lähdettäisi.

Geeks WorldWide -sivuston mukaan Jokerin sivuosiin on palkattu näyttelijöitä esittämään alastomia tai puolialastomia naisia. Ilmeisesti alastonkohtaukset liittyvät jollain tavoin strippibaareihin. Tämä viittaa siihen, että USA:ssa Jokeri tulee saamaan R-ikärajaluokituksen, joka on Suomessa useimmiten K16. Perinteisesti supersankarielokuvat ovat USA:ssa PG-13, poikkeuksena Deadpoolin ja Loganin kaltaiset erikoistapaukset.

Jos GWW:n tiedot pitävät paikkansa, Jokerin kuvaukset alkavat syyskuussa. Elokuvan avainrooleihin sivusto nimeää Joaquin Phoenixin lisäksi Frances Conroyn, Robert De Niron, Zazie Beetzin ja Marc Maronin.

Warner Bros. ei ole väitteitä kommentoinut, joten kaikkeen edellä kerrottuun kannattaa toistaiseksi suhtautua vain huhuina. Ensi-iltansa Jokeri saa lokakuussa 2019.