UUSIMMAT

”Parempi kuin yksikään Resident Evileistä” – Milla Jovovichin uusi videopelileffa Monster Hunter ei saanut kriitikoilta täystyrmäystä

17.12.2020 12:00 Muropaketin toimitus

Paul W.S. Andersonin ohjaamat ja Milla Jovovichin tähdittämät Resident Evil -elokuvat eivät koskaan saaneet kriitikoita hurraamaan. Millaisen vastaanoton on saanut pariskunnan tekemä uusi videopelifilmatisointi?

Capcomin pelisarjaa löyhästi kierrättävä Monster Hunter -elokuva saapuu Suomeen vasta joskus ensi vuoden puolella, mutta maailmalla elokuva on ehditty jo arvioida ja todeta – aika yhdentekeväksi, mutta silti siedettäväksi.

Ammattilaisten kritiikkejä summaavan Rotten Tomatoes -sivuston mukaan Monster Hunterin ”tuoreusaste” on 58 %. Elokuva on siis kerännyt hieman yleistäen pääsääntöisesti noin kahden ja puolen tähden arvioita.

Tällä hetkellä Monster Hunterin arvosana on siis parempi kuin yhdenkään Resident Evil -elokuvan arvosana Rotten Tomatoesissa. Tilanne elää toki edelleen, mutta ainakin nyt vaikuttaa siltä, ettei Monster Hunter ole ihan yhtä kehno kuin RE-elokuvat.

Muropaketin uusimmat