Uusimmat

Patrick Stewart haluaa tehdä uuden Star Trek -elokuvan The Next Generationista

10.08.2022 19:00 Muropaketin toimitus

Patrick Stewart palasi kapteeni Picardin rooliin Prime Videon tv-sarjassa Star Trek: Picard. Sarjan kolmas kausi julkaistaan ensi vuonna.

Star Trek: The Next Generation -sarjan ja neljän elokuvan jälkeen Patrick Stewart palasi rakastettuun rooliinsa kapteeni Picardina sarjassa Star Trek: Picard. Sarjasta julkaistut kaksi ensimmäistä kautta ovat katsottavissa Amazon Prime Videossa, ja kolmas ja samalla viimeinen kausi julkaistaan ensi vuonna.

Viimeisellä kaudella Picardin on paljastettu palaavan yhteen The Next Generationista tutun porukan kanssa. Comic Bookin uutisen mukaan Stewart olisi valmis esittämään hahmoa vielä viidennessäkin The Next Generation -elokuvassa, mikäli sellainen haluttaisiin tehdä.

“Vastaukseni on ytimekkäästi kyllä. Luulen, että se voisi olla hyvin mielenkiintoinen ja arvokas asia tehdä”, Stewart kommentoi, kun häneltä kysyttiin Comic-Conissa kiinnostusta palata rooliin myös elokuvassa.

Star Trek -television pomo ja Picard-sarjan luoja Alex Kurtzman ei hänkään täysin tyrmää ajatusta. Hänen mukaansa Picardin kolmas kausi on tavallaan tuollainen elokuva.

“Mutta tietysti jos te tyypit rakastatte sitä, katsotaan mitä tulevaisuudessa tapahtuu”, Kurtzman kommentoi.