Uusimmat

Patrick Stewart on ilmoittanut palaavansa mielellään tähtilaivan kapteenin rooliin Quentin Tarantinon Star Trek -leffaan

09.12.2017 21:11 Muropaketin toimitus

Itse kapteeni Picardia näytellyt Sir Patric Stewart on kertonut, että hän on hyvin kiinnostunut Tarantinon Star Trek -projektista.

Star Trek The Next Generationissa Enterprisen kapteenia esittänyt Patrick Stewart on kertonut, että hän lähtisi mielellään pois eläkepäiviltä kohti komentosiltaa, jos hänelle tarjottaisiin mahdollisuutta työskennellä Quentin Tarantinon kanssa. Tarantino on aiemmin pohdiskellut millaista Trekki-leffaa hän lähtisi tekemään, ja nyt ohjaaja onkin mukana aivan uudessa Star Trek -projektissa.

“Eräs unelmistani on työskennellä Tarantinon kanssa. Arvostan hänen työtään mittaamattoman paljon ja olisin niin mielissäni, jos pääsisin hänen elokuvaansa. Joten jos hän päätyy ohjaamaan Star Trek -elokuvaa jossa olisi mahdollista, että vanha kunnon Jean-Luc voisi esiintyä siinä, lähtisin mukaan mielelläni”, Stewart kertoi The Hollywood Reporterin haastattelussa.

Aiemmin tällä viikolla Stewart tosin mainitsi, ettei hän luultavasti esittäisi Picardia enää koskaan.

“Hyvänen aika sentään, en keksi minkäänlaista tilannetta missä esittäisin Picardia. Olen jättänyt avaruuspukuni naulaan jo aikaa sitten. Ehkä jos joku keksisi jonkun aivan todella nerokkaan ajatuksen, voisin lähteä mukaan. Eräs juonikuvio joka minua kiinnostaa on sellainen, jossa kaikki hengissä olevat Star Trekin näyttelijät viimeisen 50 vuoden aikana tuotaisiin yhteen yhtä suurta viimeistä tarinaa varten”, Stewart fiilisteli Variety-julkaisulle.

Haastatteluista voi päätellä, että joko Picard haluaa palavasti Tarantinon elokuvaan tai sitten Tarantinon juonikuviossa tuodaan kaikki entiset ja nykyiset Trekki-hahmot yhteen seikkailuun. Mahdotontahan tämä ei ole, sillä erilaiset aikatemppuilut ovat melkein arkipäivää Star Trekin maailmassa.