Uusimmat

Patrick Stewart vihjaili palaavansa X-Men-rooliinsa yhdessä Ian McKellenin kanssa

16.02.2023 19:30 Muropaketin toimitus

Sir Patrick Stewart esitti professori Charles Xavieria X-Men-elokuvissa ensimmäisestä, vuonna 2000 julkaistusta X-Menistä lähtien.

Marvel Studiosin uusi X-Men-elokuvien maailma on vielä salaisuuksien verhoama. Alkuperäisissä X-Men-elokuvissa professori Xavieria esittänyt Patrick Stewart piipahti kuitenkin pienessä roolissa Doctor Strange in the Multiverse of Madness -elokuvassa.

Lisääkin saattaa olla tulossa, vihjailee veteraaninäyttelijä ET:n haastattelussa. Hänen mukaansa myös Magnetoa esittänyt Ian McKellen olisi kiinnostunut palaamaan X-Men-rooliinsa. Hän kertoo keskustelleensa Doctor Strange 2:n cameosta McKellenin kanssa:

“Se sujui hyvin. Hän sanoi jotain sellaista, että olisi itse voinut tehdä sen. Mutta emmehän me ole vielä ihan valmiita näiden hahmojen suhteen, Sir Ian ja minä. Meillä on… suunnitelmia”, Stewart kommentoi.

Aiemmin Stewart on paljastanut, että häntä on pyydetty “olemaan tarvittaessa valmiina” – mahdollista siis on, että Xavier piipahtaa mukana Deadpool 3:ssa, mihin on jo Ryan Reynoldsin nimihahmon rinnalle kiinnitetty Hugh Jackmanin Wolverine.

Marvel-pomo Kevin Feige on tuoreessa haastattelussa paljastanut, että heillä on nyt suunnitelmat valmiina X-Menin liittämiselle MCU:n maailmaan – mutta hän ei niitä vielä paljasta.