Pedofiliavitsit olivat liikaa Disneylle: Guardians of the Galaxy -ohjaaja sai potkut Marvelilta vanhojen Twitter-viestien takia

20.07.2018 23:06 | Muropaketin toimitus

Guardians of the Galaxy

Guardians of the Galaxy -elokuvista tuttu James Gunn ei ohjaakaan Guardians of the Galaxy Vol 3:a, jonka oli tarkoitus ilmestyä vuonna 2020.

The Hollywood Reporterin mukaan Marvel Studiosin omistava Disney on lopettanut yhteistyön James Gunnin kanssa ohjaaja-käsikirjoittajan vanhojen Twitter-viestien takia. Vuosia vanhoissa, mutta nyttemmin esiin kaivetuissa päivityksissään Gunn vitsaili tulenaroilla aiheilla, kuten pedofilialla ja raiskauksilla.

James Gunnin vanhat viestit kaivettiin esille hänen kritisoituaan useaan otteeseen Donald Trumpia. Yhdysvaltain presidentin kannattajat halusivat sivaltaa ohjaajaa takaisin, ja selvästi siinä myös onnistuivat.

Vielä torstaina James Gunn pyrki puolustautumaan ja selittämään, miten hän on muuttunut vuosien saatossa. Selitykset eivät kuitenkaan menneet Disneylle läpi. Viihdejätti ilmoitti perjantaina, ettei se aio enää jatkossa olla missään tekemisissä Gunnin kanssa.

Toistaiseksi ei ole tiedossa, miten James Gunnin lähtö Marvelilta tulee vaikuttamaan Guardians of the Galaxy Vol 3:een. Mitä ilmeisimmin elokuvan julkaisu vähintäänkin lykkääntyy suunnitellusta.