Uusimmat

Peter Jackson on innoissaan uudesta Taru sormusten herrasta -tv-sarjasta: “Se tarjoaa jotain, mistä en ole itse koskaan saanut nauttia”

09.10.2018 13:18 Muropaketin toimitus

Amazon on julkaisemassa 2020-luvun alussa uuden ison luokan sarjan Tarusta sormusten herrasta. Julkisuudessa on liikkunut ristiriitaista tietoa siitä, onko Tolkien-elokuvistaan tuttu Peter Jackson mukana projektissa vai ei.

Nyt ComicBook-sivusto on kysynyt asiaa Peter Jacksonilta itseltään New Yorkin Comic Conissa. Joulukuussa ilmestyvää Mortal Engines -elokuvaansa messuilla promoamassa olleen Jacksonin mukaan hänellä ei ole varsinaisesti mitään roolia Amazonin sarjassa, mikä on hänelle itselleen huojentava tilanne.

”Odotan itsekin sitä sarjaa. Olin se kaveri, joka ei päässyt koskaan katsomaan Taru sormusten herrasta -elokuvia samalla tavalla kuin kaikki muut, koska jouduin itse tekemään ne. Siksi odotan niin paljon pääseväni näkemään jonkun muun tulkinnan Tolkienin luomasta maailmasta”, Peter Jackson kertoi.

JD Paynen ja Patrick McKayn huomassa syntyvä Lord of the Rings -sarja sijoittuu aikaan ennen vuosien 2001-2003 elokuvatrilogiaa. Huhujen mukaan ainakin yksi tuotantokausista voisi keskittyä nuoren Aragornin seikkailuihin, mutta virallista tietoa asiasta ei ole.