Uusimmat

Pitääkö tästä Marvel Studiosin elokuvasta kukaan? Ensin sen haukkuivat fanit, sitten ohjaaja ja nyt myös Thorin näyttelijä

15.06.2022 08:30 Muropaketin toimitus

Thor

Vuoden 2013 Thor: The Dark World oli The Avengersin jälkeen monelle pettymys, eikä myöskään ukkosenjumalaa näytellyt Chris Hemsworth pitänyt siitä.

”En ollut innoissani siitä, mitä tein Thor 2:ssa”, näyttelijä Chris Hemsworth kertoo Vanity Fairin uudella videolla, joka löytyy tämän artikkelin lopusta.

”Olin oikeastaan aika pettynyt siihen. En saanut hahmoani kasvamaan millään tavalla, enkä pystynyt tarjoamaan katsojille mitään odottamatonta tai erilaista. Thor: Ragnarokin kohdalla halusin turhautumiseni takia – eikä se siis johtunut ohjaajasta, vaan omasta suorituksestani – rikkoa kaavan ja kerroin sen Taikalle.”

Taika Waititin ohjaama ja vuonna 2017 ensi-iltansa saanut Thor: Ragnarok oli aikaisempaa humoristisempi ja hyvin erilainen kuin kaksi ensimmäistä Thor-elokuvaa. Sen jatko-osa, Thor: Love and Thunder, saa ensi-iltansa heinäkuun kuudes päivä.

Useimpia Marvel Studiosin elokuvia on kehuttu enemmän tai vähemmän, joten Thor: The Dark World on lauman musta lammas. Elokuva on rankattu Rotten Tomatoesissa Marvel Studiosin heikoimpien esitysten joukkoon, eikä edes ohjaaja Alan Taylor pitänyt siitä.

”Keskityin tekemään tietynlaisen elokuvan, mutta leikkausvaiheessa tehtiin päätöksiä, joiden myötä se muuttui. Minua harmittaa, että julkaistua elokuvaa on muokattu reippaasti. Alkuperäisversiossa oli paljon enemmän juttuja joista pidän, mutta ne lensivät mäkeen”, Taylor kertoi syksyllä 2021.

Marvel Studiosin ehkä haukutuimman elokuvan ohjaaja ei ole itsekään tyytyväinen leffaan – julkaisisi mielellään siitä uuden version