Uusimmat

Pixar-pomo pitää Disneyn kierrätyksiä häiritsevinä: “Teen mieluummin uusia elokuvia”

Kuva: © Disney / Pixar

12.06.2024 16:10 Muropaketin toimitus

Pixar-animaatioita ei tulla ainakaan ihan lähiaikoina näkemään näyteltyinä versioina vaikka Disney omia animaatioitaan ahkerasti kierrättääkin.

Disney on ryhtynyt urakalla tekemään klassikkoanimaatioitaan uusiksi joko uudella animaatiotekniikalla tai näyteltyinä versioina. Pixar-animaatioita ei sellaisiksi kuitenkaan olla kääntämässä – ainakaan ihan lähiaikoina.

Pixarin luova johtaja Pete Docter kertoo TIMEn haastattelussa, että tarinoiden kierrätys häiritsee häntä.

“Tämän sanominen saattaa vielä puraista minua peppuun, mutta elokuvien kierrätys häiritsee minua. Rakastan originaalien ja itsessään uniikkien elokuvien tekoa. Niiden tekeminen uudestaan ei kiinnosta minua henkilökohtaisesti”, Docter kommentoi.

Docterin vastaus liittyy siihen, että monet Pixar-animaatio Rottatouillen fanit ovat alkaneet kampanjoida sosiaalisessa mediassa sen puolesta, että Josh O’Connorista tehtäisiin näytellyn Rottatouillen ihmispäähahmo Alfredo Linguini. Tavallaan tämä on ymmärrettävää, sillä yhdennäköisyys on kieltämättä hämmästyttävä.

Näyteltyä Rottatouillea ei kuitenkaan Docterin mukaan ole tulossa. Seuraava elokuvateattereihin tulossa oleva Pixar-animaatio on 17. heinäkuuta julkaistava Inside Out 2.