Uusimmat

Pixarin Ihmeperheen paluu: Uusi traileri ja juliste The Incredibles 2:sta

13.04.2018 16:20 Muropaketin toimitus

Kesän odotetuimpiin ensi-iltoihin ainakin Muropaketin toimituksessa lukeutuvasta The Incredibles 2:sta eli Ihmeperhe 2:sta on julkaistu uusi traileri ja juliste.

Brad Birdin ohjaama jatko-osa vuoden 2004 animaatiohitille saa ensi-iltansa Suomessa elokuun lopulla. Yhdysvalloissa tilanne on ruusuisempi: siellä The Incredibles 2:n voi nähdä jo kesäkuusta lähtien.

Ihmenelosille ja Watchmenille kumartavan supersankariseikkailun tarinan keskiössä on tällä kertaa Ihmeperheen äiti. Virallinen juonikuvaus kuuluu seuraavasti:

”Kaikkien suosikkisupersankariperhe palaa elokuvassa Ihmeperhe 2 – tällä kertaa pääosaan nousee Elli, joka jättää Ilun kotiin selviytymään ”normaalin” arjen sankarina yhdessä Ilonan ja Esan kanssa. Muutos on mullistava kaikille, ja tilannetta mutkistaa vielä se, ettei perhe tiedä, millaisia supervoimia Jaska-vauvalle vielä kehittyykään. Kun uusi konna punoo nerokkaan ja petollisen juonen, perheen tulee Hyytäjän avustuksella löytää keinot puhaltaa taas yhteen hiileen—mikä on helpommin sanottu kuin tehty, vaikka he nyt Ihmeperhe sattuvatkin olemaan.”