UUSIMMAT

Prime Videon kehuttu toimintasarja päättyy neljännen kauden jälkeen, mutta uusi spinoff-sarja on jo suunnitteilla

11.05.2022 17:30 Muropaketin toimitus

John Krasinskin tähdittämä Jack Ryan -sarja päättyy neljänteen kauteensa Prime Videolla.

Tom Clancyn romaaneihin pohjautuva, Amazon Prime Videon julkaisema Jack Ryan -sarja päättyy neljännen kauden jälkeen, uutisoi Deadline. Viimeistä kautta kuvataan parhaillaan, mutta lisäksi tuohon maailmaan sijoittuvaa tarinaa halutaan jatkaa myös spinoffin muodossa.

Uutisen mukaan suunnitteilla on Michael Peñan tähdittämä sarja, joka keskittyisi toiseen samasta maailmasta tuttuun hahmoon, Ding Chaveziin. Sarjalla ei kuitenkaan ole vielä valmista käsikirjoitusta.

Tieto Jack Ryan -sarjan päättymisestä neljänteen kauteensa ei sinänsä tule yllätyksenä, sillä pääosaa esittävän John Krasinskin kerrotaan alun perinkin sitoutuneen neljään kauteen. Krasinski on toiminut sarjassa myös tuottajan ja käsikirjoittajan rooleissa.

Jack Ryania on kuitenkin tulossa vielä kaksi kautta, sillä kolmattakaan kautta ei ole vielä julkaistu. Uutisen mukaan Peñan hahmo tulee tarinaan mukaan kolmannen kauden lopussa ja liittyy vakituiseksi emosarjan viimeiselle kaudelle.

Jack Ryanin kolmannen kauden on määrä alkaa Prime Videolla elokuussa 2022. Viimeistä kautta voidaan odotella ensi vuoden puolella.