Quentin Tarantino paljasti Oscar-palkitun näyttelijän, joka olisi voinut olla mukana Once Upon a Time in Hollywoodissa

29.06.2021 17:48 | Muropaketin toimitus

Vuoden 2019 Once Upon a Time in Hollywood oli täynnä nimekkäitä näyttelijöitä Quentin Tarantinolle tuttuun tapaan. Nyt Tarantino on paljastanut, että elokuvassa olisi voinut nähdä myös Oscar-palkittu Jennifer Lawrence.

”Varhaisessa vaiheessa, silloin kun Once Upon a Time in Hollywood oli vasta esituotannossa, harkitsin Squeakyn rooliin Jennifer Lawrencea”, Quentin Tarantino kertoi Marc Maronin WTF-podcastissa.

Lopulta rooli meni kuitenkin Dakota Fanningille, eikä asia jäänyt Tarantinoa harmittamaan. ”En voisi olla tyytyväisempi siihen mitä Dakota Fanning teki. Se on yksi elokuvan parhaista roolisuosituksista. Dakota on uskomaton Squeaky Frommena”.

Once Upon a Time in Hollywood

Tarantinon romaaniversio Once Upon a Time in Hollywoodista julkaistiin tänään, myös Suomessa.

Vuoden 1969 Los Angelesissa näyttelijä Rick Dalton ja hänen sijaisnäyttelijänsä ja ainoa ystävänsä Cliff Booth yrittävät pysyä mukana elokuva-alan mullistuksissa. Tarantinon teksti rullaa kuin klassikko-Cadillac hänen kuljettaessaan parivaljakkoa halki Hollywoodin kultakauden viimeisten hetkien. Matkan varrelle osuu kavalkadi menestyneempiä kollegoita ja toinen toistaan häiriintyneempiä hippejä.

Once Upon a Time in Hollywood