”Quentin Tarantino voisi pitää turpansa kiinni” – Bruce Leen tyttärellä kiehuu sappi ohjaajan puheiden takia

15.08.2019 12:01 | Muropaketin toimitus

Huomenna Suomen ensi-iltansa saavassa Once Upon a Time in Hollywoodissa on mukana kohtaus, joka maalaa Bruce Leestä poikkeuksellisen kuvan. 

Paljastamatta elokuvasta yksityiskohtia, voimme kertoa Quentin Tarantinon maalaavan taistelulajimestari Bruce Leestä perin leuhkan kuvan. Tämä on suututtanut paitsi Leen fanit myös edesmenneen näyttelijän elossa olevat sukulaiset.

“Se tapa millä hän puhuu, se ei ole vain minun keksintöäni. Kuulin hänen sanoneen sellaisia asioita. Jos ihmiset sanovat, että hän ei koskaan väittänyt voivansa päihittää Muhammad Alin, niin itse asiassa kyllä hän sanoi niin. Hänen vaimonsa Linda Lee kirjoittaa niin ensimmäisessä biografiassaan”, Tarantino selitti Moskovassa järjestetyssä lehdistötilaisuudessa.

Katso kommentti tästä:

Erityisen käärmeissään Tarantinon puheista on Bruce Leen tytär, joka on kommentoinut asiaa Variety-lehdelle seuraavasti:

”Hän [Quentin Tarantino] voisi pitää turpansa kiinni. Se olisi oikein mukavaa. Tai hän voisi pyytää anteeksi tai vaikka sanoa ’en oikeasti tiedä millainen Bruce Lee oli. Minä vain kirjoitin tällaisen jutun elokuvaani, mutta ei sitä pitäisi totena pitää.’ Quentin Tarantino voi kuvata Bruce Leetä miten haluaa ja niin hän tekisin. On kuitenkin vähän petollista väittää että ’no tällainen hän oli, mutta tämä on fiktiivinen elokuva, joten ei asiasta kannata välittää'”.

Lue Muropaketin arvio Once Upon a Time in Hollywoodista täältä:

Once Upon a Time in Hollywood on Quentin Tarantinon neljän tähden rakkauskirje entisajan Hollywoodille