Uusimmat

Quentin Tarantinon luottonäyttelijä on tehnyt 2020-luvulla jo yli 30 elokuvaa, eikä liukuhihna hidastu tänäkään vuonna

03.06.2024 11:20 Muropaketin toimitus
Michael Madsen

Michael Madsen The Hateful Eight -elokuvassa (2015) © Finnkino

Michael Madsenilla on kädet vankasti savessa.

Quentin Tarantinon pitkäaikaisena luottonäyttelijänä tunnettu Michael Madsen on tehnyt viime vuosina ahkerasti elokuvia, vaikka ison profiilin tuotannoissa häntä ei olekaan näkynyt sitten vuoden vuoden 2019 Once Upon a Time in Hollywoodin – ja siinäkin Madsenin rooli oli sangen pieni.

Vuonna 2020 Michael Madsen esiintyi peräti yhdeksässä elokuvassa. Sen jälkeen vauhti on hieman hidastunut, mutta vain hieman: jos lyhärit lasketaan mukaan, on Madsen esiintynyt 2020-luvulla vähintään viidessä elokuvassa joka vuosi. IMDb listaa tälle vuodelle tässä vaiheessa jo kuusi valmistunutta elokuvaa, ja jälkituotannossa on putkessa vielä muutama leffa sekä muutama tv-sarja odottamassa julkaisua.

Kiirettä siis pitää, tosin aikaisemmin Madsen paiski hommia jopa vieläkin vikkelämmin: vuodelle 2013 näyttelijälle on merkitty peräti 20 eri roolia elokuvissa, tv-sarjoissa ja videopeleissä.

Nyt Michael Madsen on kiinnitetty Deadlinen mukaan Tanner Beardin, Jaime Kingin ja Michael Milliganin kanssa draamatrilleriin Blood Behind Us. Brendan Gabriel Murphyn (Fluxx) ja Shaun Hartin (The Fall) indieleffa kertoo Afganistanin sodan veteraanista, joka päätyy moottoripyöräjengiin ja rikolliselle polulle. Lopulta Beardin esittämä päähahmo kuitenkin löytää uuden suunnan elämälleen ja kääntyy entisiä kavereitaan vastaan.

Blood Behind Usin ensi-illasta tai mahdollisesta saapumisesta Suomeen ei ole vielä tietoa.