Renny Harlin onnitteli Dome Karukoskea Tolkienista – Suomen ensimmäiseltä Hollywood-ohjaajalta kannustavia sanoja kollegalle

09.05.2019 13:30 | Muropaketin toimitus

Renny Harlin on jo pitkään ollut Suomen nimekkäin ja käytännössä myös ainoa ohjaaja, mitä tulee kaupallisiin Hollywood-elokuviin. Tilanne on kuitenkin muuttumassa.

Pitkään kotimaassaan menestyselokuvia tehnyt Dome Karukoski on ohjannut ensimmäisen ison kansainvälisen elokuvansa. Tolkien sai ensi-iltansa Suomessa, Irlannissa ja Iso-Britanniassa viime viikolla, ja huomenna ensi-ilta on luvassa Pohjois-Amerikassa.

Cliffhangerin, Die Hard 2:n ja Kurkunleikkaajien saaren ohjannut Renny Harlin on nyt noteerannut Tolkienin Facebookissa ja onnitellut ”seuraajaansa” lämpimästi:

”Haluan onnitella suomalaiskollegaani Dome Karukoskea hänen ensimmäisestä kansainvälisestä elokuvastaan Tolkienista. Olen todella iloinen puolestasi ja toivon sinulle menestystä maailmalla!”, Harlin kannusti.

Ainakaan toistaiseksi nykyisin Kiinassa uraansa jatkava Renny Harlin ei ole julkisesti kommentoinut eilen paljastettua uutista Cliffhangerin ”naisversiosta”, joka on parhaillaan tekeillä.

Muropaketin uusimmat