Renny Harlin nappasi elokuvansa pääosaan entisen James Bond -tähden: “Olen odottanut tätä vuosia”

13.02.2019 11:50 | Muropaketin toimitus

Renny Harlin on siirtynyt menestyksekkäästi tekemään elokuvia Hollywoodin sijaan Kiinassa. Tämä ei kuitenkaan tarkoita sitä, etteikö hän jatkaisi työskentelyä nimekkäiden länsimaisten näyttelijöiden kanssa.

Renny Harlinin seuraava elokuva on nimeltään The Misfits, uutisoi The Hollywood Reporter. Robert Hennyn käsikirjoittama elokuva kertoo maineikkaasta rikollisesta nimeltä Richard Pace, jonka yhdellä kultakeikalla on odottamattomia seuraamuksia.

Pääasiassa Lähi-itään sijoittuvan The Misfitsin pääosaan on kiinnitetty James Bond -elokuvistaan parhaiten tunnettu Pierce Brosnan. Renny Harlin on näyttelijästä erittäin innoissaan.

”Olemme todella innoissamme saadessamme hänet mukaan. Olemme olleet Piercen kanssa ystäviä jo vuosia ja etsineet projektia, jossa voisimme tehdä yhteistyötä. En voisi toivoa elokuvallemme parempaa pääosan esittäjää”, Harlin on hehkuttanut.

Pian kuvattavan The Misfitsin muita avainnäyttelijöitä ovat Jamie Chung ja Hermione Corfield. Elokuvan (mahdollisesta) saapumisesta Suomen levitykseen ei ole tietoa.