Ridley Scott ohjasi vuonna 2013 elokuvan, jota kukaan ei enää muista – Tänään se nähdään Suomen televisiossa

13.03.2018 06:52 | Muropaketin toimitus

Sub esittää tiistai-illan elokuvana kanavalla kello 21.00 alkavan The Counselorin.

Rikostrillerissä ansiokasta asianajajaa ”The Counseloria” vetää puoleensa lain toinen puoli, vaikka elämässä kaikki on enemmän kuin hyvin. Hän päättää sekaantua huumebisnekseen ja alkaa yhteistyöhön meksikolaisen huumekartellin kanssa. Helpon rahan toivossa hätiköidyllä päätöksellä on kuitenkin traagiset seuraukset, ja asianajajan jyrkkä alamäki muuttuu pian syöksykierteeksi.

Vuonna 2013 valmistunut The Counselor on Ridley Scottin ohjaama ja tulvillaan A-luokan näyttelijöitä (Michael Fassbender, Penelopé Cruz, Cameron Diaz, Javier Berdem ja Brad Pitt). Silti elokuvan takia ei kannata valvoa yöhön asti.

Muropaketin arvostelussa The Counselor sai kaksi tähteä viidestä. Elokuvasta todettiin muun muassa seuraavaa:

”Ohjaajana Ridley Scott, kässärin väsännyt Cormac McCarthy ja mukana muutama huippunäyttelijä. Lopputuloksena yksi vuoden hämmentävimmistä elokuvista, josta ei yhdellä katsomiskerrralla ota selvää onko se neroutta vai aivan täyttä paskaa.”

Lue koko arvio täältä:

Ridley Scottin ohjaama The Counselor on totaalinen sekasotku tunnetuilta tekijöiltä

Ridley Scottin uralla The Counselor oli selkeästi välityö, ja sangen yhdentekevä sellainen. Yleisö ei ottanut draamatrilleriä omakseen, ja moni onkin unohtanut koko The Counselorin viidessä vuodessa jo autuaasti.

Muropaketin uusimmat