UUSIMMAT

Rillit huurussa -suosikki Kaley Cuocon ura on nyt hyvässä nousussa – HBO Nordicin uutuussarja muodostui hitiksi ja on saamassa jatkoa

15.03.2021 08:41 Muropaketin toimitus

Rillit huurussa -sarjassa fanisuosikki Pennyä esittäneen Kaley Cuocon uutuussarja The Flight Attendant ilmestyi HBO Nordicilla viime vuoden lopulla. Jatkoa on tulossa.

Coming Soonin mukaan The Flight Attendantin toista tuotantokautta voi odotella keväälle 2022. Tämän tarkempaa ajankohtaa uusien jaksojen julkaisusta ei vielä tiedetä, koska käsikirjoittajat ovat vasta aloittamassa urakkaansa.

Steve Yockeyn luoman The Flight Attendantin kuvaus kuuluu seuraavasti:

”Tarina siitä, miten yksi yö voi muuttaa koko elämän. Lentoemäntä Cassandra Bowden herää krapulaisena hotellihuoneessaan Bangkokissa ruumiin vierestä, mutta hän ei tiedä lainkaan, mitä on tapahtunut.”

Traileri alla.

The Flight Attendantin uusien jaksojen lisäksi Kaley Cuoco on kiinnitetty myös toiseen näkyvään tv-rooliin. Varietyn mukaan Cuoco esittää legendaarista laulaja-näyttelijä Doris Dayta tulevassa minisarjassa. Sen käsikirjoitus tulee pohjautumaan AE Hotchnerin kirjaan Doris Day: Her Own Story

Muropaketin uusimmat