Robert Downey Jr.: “Minulla ei ole enää mitään tekemistä Iron Manin kanssa”

14.12.2020 15:04 | Muropaketin toimitus

Robert Downey Jr.:lla oli hyvä putki Iron Manina vuosina 2008-2019, mutta enää näyttelijä ei aio hahmon pariin palata.

”Tonyn / Iron Manin esittäminen oli rankkaa ja sukelsin hahmoon syvälle. 10 vuoden jakso oli uskomaton ja luovassa mielessä hyvin antoisa”, Robert Downey Jr. on todennut Hindustan Timesin haastattelussa.

Mutta kaikki päättyy aikanaan, vaikka fanit kuinka toivoisivat toisin.

”Tein hahmon kanssa kaiken minkä pystyin ja voin nyt tehdä muita juttuja. Näin keski-ikäisenä sitä katsoo asioita taaksepäin ja tajuaa, että kaikki on osa matkaa, ja asiat päättyvät aikanaan. Olen onnekas ja äärettömän kiitollinen siitä, että olen nyt tässä missä olen”.

Sinnikkäiden huhujen mukaan Robert Downey Jr.:lla on jonkinlainen cameo ensi keväänä (tiettävästi) ilmestyvässä Black Widow -elokuvassa. Todennäköistä kuitenkin on, että kyse on korkeintaan jonkin aikaisemmin kuvatun materiaalin kierrättämisestä, eikä Downey ole osallistunut elokuvan tekemiseen kuvauspaikalle asti saapumalla.

Vaikka Iron Man on poissa Marvel Cinematic Universesta, on hahmon perintö vahva. Viime viikolla Marvel Studios vahvisti pari uutta Disney Plus -sarjaa, jotka ovat suorassa yhteydessä Iron Man -elokuviin.

Muropaketin uusimmat