UUSIMMAT

Robert Downey Jr.:n uudesta elokuvasta voi tulla yksi Marvel-tähden uran pahimmista flopeista – Studiolle povataan jopa 100 miljoonan dollarin tappioita

21.01.2020 05:59 | Muropaketin toimitus | 1

Robert Downey Jr. on ollut mukana useammassa yli miljardin dollarin lipunmyyntiin yltäneessä menestyselokuvassa. Perjantaina ensi-iltansa saanut Eläintohtori Dolittle painii kuitenkin ihan eri sarjassa.

Kerroimme maanantaina Dolittle jääneen kauas USA:n TOP 10 -listan kärjestä.

Nyt huonot uutiset elokuvan tekijöille jatkuvat:

Yahoo!:n mukaan Eläintohtori Dolittle saattaa aiheuttaa Universal Picturesille jopa 100 miljoonan dollarin tappiot. Elokuvan tuotantobudjetti oli useiden erikoistehosteiden ja arvatenkin Robert Downey Jr:n muhkean palkkion ansiosta jopa 175 miljoonaa dollaria.

Rankasti mutkia oikoen Dolittlen pitäisi yltää noin 350-400 miljoonan dollarin lipunmyyntiin, jotta elokuva pääsisi edes omilleen. Näin tuskin tulee käymään.

Vielä ei Robert Downey Jr.:n uutuutta kannata kuitenkaan täydeksi flopiksi leimata; elokuva on tulossa ensi-iltaan vielä 20 eri maassa, joten tilanne elää edelleen.

Keskustelu

Sääli, että Downey Jr. teki näin huonon roolivalinnan heti Iron Manina lopettamisen jälkeen. Nämä on niitä virheitä, jotka potentiaalisesti katkaisee uran, kun studiopomot yhtäkkiä huomaa, ettei pelkkä naama vedäkään väkeä teatteriin. Hyvät rahat on varmasti tästäkin netonnut, mutta onko se sitten sen arvoista, että status parhaan A-luokan starana menee sekä yleisön, että tuotantoyhtiöiden silmissä.

Eipä tuolla toisaalta väliä ole. Downey Jr:n ei varmasti tarvitse enää eläessään tehdä yhtään päivää töitä, jos ei välttämättä halua.

Muropaketin uusimmat