Uusimmat

Robert Pattinson paljasti, mitä aiempaa Batman-leffaa The Batman eniten muistuttaa

01.02.2022 19:01 Muropaketin toimitus

Robert Pattinsonin tähdittämän The Batman -elokuvan ohjaa Matt Reeves. Synkkä filmatisointi saa ensi-iltansa elokuvateattereissa 4. maaliskuuta.

Maaliskuun alussa julkaistavan The Batman -elokuvan on kerrottu olevan erittäin synkkä versio tutun viittasankarin tarinasta. Pääosaa esittävä Robert Pattinson kertoo haastattelussa (Cinemablendin kautta), ettei vastaavanlaista Batman-elokuvaa ole aiemmin vielä tehty.

Hänellä on kuitenkin yksi vertauskohta: vuonna 1993 julkaistu animaatioelokuva Batman: Mask of the Phantasm.

“Uskon vilpittömästi, että The Batmanin tyyli on jotain erilaista, se tuntuu uudelta. Sarjakuvissahan Batman on enemmän epävakaa. Jos lukee rivien välistä niin se on aika surullista. Elokuvissa on aina keskitytty hänen sankarilliseen puoleensa. The Batman tekee päinvastoin ja tarttuu pinnan alla kuplivaan puoleen. Mielestäni ainoa, joka on aiemmin tarttunut tähän, on animaatioelokuva Batman: Mask of the Phantasm. Kun näin sen, kaikki loksahti paikoilleen: Batmanina oleminen on [Bruce Waynelle] tietynlainen kirous, taakka”, Pattinson selittää.

Matt Reevesin ohjaaman elokuvan muissa rooleissa nähdään muun muassa Zoë Kravitz, Paul Dano, Jeffrey Wright, John Turturro, Peter Sarsgaard, Jayme Lawson, Andy Serkis ja Colin Farrell.