Robert Pattinsonin Batman-elokuva aikoo kiertää supersankarileffojen pahimman sudenkuopan

07.06.2019 10:31 | Muropaketin toimitus

Yksi supersankarielokuvien rasittavimmista perinteistä on tässä: ensimmäisessä elokuvassa on pakko esitellä miten sankari saa alkunsa, ja sitten vasta toisessa elokuvassa päästään kunnolla vauhtiin.

Kesällä 2021 ensi-iltansa saava The Batman (työnimi) ei aio haaskata aikaa käytännössä koko ihmiskunnalle tutun supersankarin alkuperän kertaamiseen – johan tuota on valkokankailla, sarjakuvissa ja televisiosarjoissa sullottu kurkusta alas lukemattomia kertoja.

The Hollywood Reporterin mukaan Matt Reevesin ohjaaman ja Robert Pattinsonin tähdittämän The Batmanin alussa yön ritari on jo yön ritari, eikä tarina lähde liikkeelle Gotham Cityn likaiselta sivukujalta. Elokuvan tarinassa Batman on kuitenkin tuntuvasti nuorempi kuin uusimmissa Batman-seikkailuissa, joten jonkinlaista kasvukertomusta lienee luvassa.

Huhujen mukaan The Batmanin konnagalleria on melkoisen laaja. Mukana ovat tällä tietoa ainakin Batman Returnsistakin (1992) tutut Kissanainen ja Pingviini, mutta mitään varmuutta ei asiasta ole.