Uusimmat

Rowan Atkinson haukkui Mr. Beanin: ”Itsekeskeinen narsisti”

14.06.2022 10:37 Muropaketin toimitus

Näyttelijä Rowan Atkinson on kertonut suoraan, mitä ajattelee luomastaan Mr. Beanista persoonana.

Rowan Atkinson ei lukeudu Mr. Beanin faneihin, vaikka näytteli rakastettua koheltajaa ensin tv-sarjassa vuosina 1990-1995 ja sitten kahdessa elokuvassa vuosina 1997 ja 2007.

Deadline-sivuston mukaan Atkinson on kutsunut Beania ”itsekeskeiseksi ja narsistiseksi anarkistiksi” ja ”yhdeksänvuotiaaksi, joka on vangittu aikuisen miehen kehoon”.

Myös elokuvista Johnny English ja Rakkautta vain tunnetun Rowan Atkinsonin uusi tv-sarja alkaa Netflixissä 24. kesäkuuta. Man vs. Bee kertoo nimensä mukaisesti miekkosesta, joka koettaa saada ärsyttävän mehiläisen päiviltä. Uutuudessa on pitkiä pätkiä, joissa ei puhuta mitään, mikä synnyttänee vertailuja Mr. Beaniin.

Ihmisinä Bean ja Man vs. Been Trevor ovat kuitenkin Rowan Atkinsonin mukaan hyvin erilaisia.

”Trevor on erilainen. Hän on paljon kivempi ja lämpimämpi ja normaalimpi ihminen. Toivon – ja se oli vahvasti tavoitteena… että hän vaikuttaa lämpimältä, hyvää tarkoittavalta, täysin järkevältä ihmiseltä, mutta toki myös hänellä on omat heikkoutensa”.

Mr. Bean -sarjaa voi katsoa Prime Videosta, Elisa Viihde Viaplaysta, C Moresta ja BritBoxista. Bean – äärimmäinen katastrofielokuva (1997) löytyy Netflixistä. Mr. Bean lomailee (2007) on saatavilla vain vuokra- ja myyntiversiona.

Alla Man vs. Been ensimmäinen traileri.