Uusimmat

Russell Crowea kaduttaa ihan saatanasti: ”Koetan olla vähemmän mulkku jatkossa”

17.06.2024 07:30 Muropaketin toimitus
Noah / Russell Crowe

Russell Crowe elokuvassa Noah (2014) © Paramount Pictures

Russell Crowe tuli nuorempana tunnetuksi niin kuumapäisenä kaverina, että jopa South Park otti näyttelijän käsittelyyn. Nyt Crowe on summannut elämäänsä ja myöntänyt, että häntä harmittaa useampikin asia vuosien varrelta.

GQ-lehti on julkaissut laajan haastattelun Russell Crowesta. Artikkelissa Gladiaattori-tähti kertoo katuvansa 60 vuoden iässä aika monia asioita.

”Hämmästelen nykyään ihmisiä, jotka sanovat etteivät he kadu mitään. Ihan oikeastiko? Ette yhtäkään juttua, jonka olette tehneet. Just? Olette niin vitun täydellisiä. Minulla on ihan saatanasti juttuja, joita kadun. Vihaiset sanat, ylireagointi, menetetty tilaisuus ystävyydessä – monia sellaisia juttuja”, Crowe summasi.

”Nuo asiat on kuitenkin asetettava mittasuhteisiin, sillä olen tehnyt kaikenlaista siistiä myös. Tavallaan katumukseni aiheet ovat myös kunniamerkkejä. Ne osoittavat että pystyn tutkiskelemaan itseäni ja toteamaan, että kuulepas nyt, olit tuossa päivänä eräänä ihan täysi mulkku, kamu. Tee parhaasi välttääksesi olemasta samanlainen täysi mulkku uudestaan”.

Koko haastattelun voi lukea täältä:

Russell Crowe has a song about that

Russell Crowen seuraava elokuva on joulukuussa ensi-iltansa vihdoinkin saava Kraven the Hunter.