UUSIMMAT

Russell Crowen uusi elokuva saapuu Suomen teattereihin heinäkuussa – Kyseessä ei suinkaan ole komedia, vaikka niin voisi nimestä luulla

14.06.2020 20:54 | Muropaketin toimitus

Jos suunnitelmiin ei tule odottamattomia muutoksia, pyörii Russell Crowen uusi elokuva Unhinged Suomenkin valkokankailla heinäkuun alussa.

Suomen levittäjä on antanut Unhingedille nimeksi Rattiraivo.

Sen voisi helposti kuvitella olevan jonkinlaisen reipasotteisen komedian nimi.

Synopsis ja traileri kuitenkin osoittavat, että Rattiraivosta on nauru kaukana:

Oscar® -voittaja Russel Crowen tähdittämä psykologinen trilleri kiihdyttää suoraan päin kaikkien liikenteessä joskus kohtaamaa tunnetta, rattiraivoa, ja näyttää samalla mihin täysin pitelemätön liikenneraivo voi äärimmillään johtaa. Rachel (Caren Pistorius) on myöhässä sovitusta aikataulusta ja kohtaa sattumalta ajomatkallaan hänen eteensä liikennevaloihin pysähtyneen kuskin (Crowe). Pahaa aavistamaton kohtaaminen muuttuu pian Rachelin pahimmaksi painajaiseksi. Mies päättää antaa Rachelille opetuksen ja Rachel ymmärtää, että hänen läheistensä henki on vaarassa. Alkaa hengästyttävä ajojahti, jossa ei ole aikaa jarruttaa.

Nordisk Film tuo Derrick Borten ohjaaman Rattiraivon valkokankaille 3.7.2020. Russell Crowen lisäksi trilleriä tähdittävät Caren Pistorius, Jimmi Simpson ja Gabriel Bateman.

Muropaketin uusimmat