Uusimmat

Ryan Reynolds paljasti, mitä tapahtui, kun hän tapasi Hugh Jackmanin ensimmäistä kertaa

Kuva: © 20th Century Studios / Marvel

30.05.2024 15:00 Muropaketin toimitus

Ryan Reynolds ja Hugh Jackman nähdään jälleen yhdessä kesällä julkaistavassa Deadpool & Wolverine -elokuvassa.

Ryan Reynoldsin ja Hugh Jackmanin yhteinen tarina alkoi vuonna 2008 julkaistussa X-Men Origins: Wolverinessa. Reynolds oli tuolloin Marvelin leivissä vasta aloitteleva tähti, kun taas Jackman oli jo lunastanut paikkansa Loganin roolissa. Tänä vuonna he palaavat tuttuihin rooleihinsa 24. heinäkuuta ensi-iltansa saavassa Deadpool & Wolverinessa.

Peoplen julkaisemalla videolla Reynolds ja Jackman haastattelevat toinen toistaan, ja muistelevat menneitä. Reynolds paljastaa olleensa hermostunut X-Men Origins: Wolverinen kuvausten alkaessa ja muistelee, kuinka Jackman otti hänet rennosti vastaan tiimiin.

“Olin hermostunut kuin mikäkin. Kävelin asuntovaunujen välissä, jetlagin kiusaamana, sekaisin, ja tunsin itseni todella vihreäksi ja mukavuusalueeni ulkopuoliseksi, eikä minulla ollut edes käsikirjoitusta mitä katsella. Olin vaan että mitähän tässä nyt tapahtuu. Sitten kuulin nimeäni huudettavan, ’Ryan!’, vaunujen välistä. Ja se oli Hugh. Pelkästään jo se, että hän tiesi nimeni, merkkasi minulle paljon. Ja sitten hän tuli, antoi minulle ison halauksen ja toivotti tervetulleeksi mukaan”, Reynolds kertoo.

Katso koko haastattelu tästä videosta:

Deadpool & Wolverinen ohjaa Shawn Levy ja pääosakaksikon lisäksi siinä nähdään muun muassa Emma Corrin, Morena Baccarin, Rob Delaney, Leslie Uggams, Karan Soni ja Matthew Macfadyen.