Ryan Reynoldsin R.I.P.D.-elokuvan jatko-osa tulee Suomeen vihdoinkin

27.01.2023 12:58 Muropaketin toimitus

Ryan Reynoldsin ja Jeff Bridgesin tähdittämälle kauhukomedialle R.I.P.D. – Haamukytät (2013) julkaistiin viime vuonna jatko-osa Yhdysvalloissa. Helmikuussa sen voi katsoa Suomessakin.

R.I.P.D. 2: Rise of the Damned julkaistaan Suomessa digitaalisesti 20. helmikuuta.

Jatko-osa R.I.P.D. 2: Rise of the Damned on tosi vain nimellisesti. Numero kakkosella koetetaan houkutella alkuperäisen R.I.P.D.:n fanit katsomaan halvalla tehty täytepala, jossa ei ole mukana alkuperäisiä tähtiä ja ohjaajakin on mennyt vaihtoon.

Paul Leydenin elokuvassa ”seriffi Roy Pulsipher kokee ikävän yllätyksen, kun hän tajuaa kuolleensa ammuskelussa pahamaineista henkipattojengiä vastaan. Hän saa tilaisuuden palata maan päälle, kun hänet värvätään R.I.P.D.-haamukyttiin, mutta hänen oman murhansa kostaminen voi joutua odottamaan, kun Red Creekin vanhassa kaivoskaupungissa avautuu portti Helvettiin, joka uhkaa paikallisten asukkaiden ohella koko ihmiskuntaa.”

Pääosia lähinnä kehnoja arvosanoja keränneessä R.I.P.D. 2: Rise of the Damnedissa esittävät Jeffrey Donovan, Rachel Adedeji, Penelope Mitchell ja Richard Brake.

Vuoden 2013 alkuperäistä R.I.P.D.-elokuvaa ei Suomessa tällä hetkellä suoratoistosta löydy.