Uusimmat

Scarlett Johansson hehkuttaa rooliaan Jurassic World 4 -elokuvassa: ”Olen niin innoissani nyt”

Kuva: © Marvel Studios 2021. All Rights Reserved.

25.06.2024 14:01 Muropaketin toimitus

Scarlett Johansson on vahvistanut näyttelevänsä neljännessä Jurassic World -elokuvassa, joka tietää uutta alkua Jurassic Parkin vuonna 1993 käyntiin polkaisemille dinosaurustarinoille.

”Kaikki”, kuului vastaus, kun Comicbook.com kysyi Scarlett Johanssonilta syytä suostua mukaan uuteen Jurassic World -elokuvaan.

”Olen suunnaton Jurassic Park -fani. Se oli yksi ensimmäisistä elokuvista, jonka muistan nähneeni teatterissa. Muistan tilanteen hyvin elävästi. Se muutti elämäni ja räjäytti tajuntani. En osaa edes kuvailla, miten innoissani olen nyt.”

Elokuvista Lost in Translation, Her ja Black Widow tunnettu Johansson ei suostunut tietenkään paljastamaan mitään uudesta Jurassic Worldista, mutta kehui vuolaasti sen tarinaa.

”Käsikirjoitus on ihan uskomaton. David Koepp kirjoitti sen. Hän palasi elokuvasarjaan 30 vuoden jälkeen tehdäkseen sen. Hän suhtautuu asiaan todella intohimoisesti, mikä on mahtavaa”.

Scarlett Johanssonin lisäksi kesällä 2025 ensi-iltansa saavaa Jurassic World 4:ää tähdittävät myös Jonathan Bailey, Manuel Garcia-Rulfo ja Rupert Friend sekä mahdollisesti myös Mahershala Ali. Ohjauksesta vastaa The Creatorista ja Rogue Onesta tuttu Gareth Edwards.

Scarlett Johanssonin seuraava elokuva on heinäkuussa Suomen teattereihin saapuva Fly Me To The Moon.