Scarlett Johanssonin vanha elokuva on nyt Netflixin 3. katsotuin – Siitä viis, että se on uusittu puhki Suomen tv:ssä ja löytyy myös HBO Nordicista

27.10.2020 08:11 | Muropaketin toimitus

Scarlett Johanssonin tähdittämä Lucy sai ensi-iltansa vuonna 2014, ja on viime vuosina nähty useaan otteeseen Suomen televisiossa.

Kaikista uusinnoista huolimatta hiljattain suoratoistopalveluun lisätty Lucy on noussut Netflixin katsotuimpien sisältöjen listalle, ja on nyt koko listan kolmanneksi katsotuin. Taakse on jäänyt moni tuore sarja, kuten Emily in Paris ja Unsolved Mysteries.

Luc Bessonin ohjaamaa ja käsikirjoittamaa Lucya on kuvailtu seuraavasti:

”Scarlett Johansson näyttelee pääosaa Luc Bessonin toimintatrillerissä Lucy. Se kertoo nuoresta naisesta (Johansson), joka sekaantuu mustan pörssin kauppoihin ja siepataan. Tilanne kääntyy kuitenkin pian päälaelleen: Lucy saa yliotteen vangitsijoistaan ja muuttuu armottomaksi taistelijaksi. Tyttö nimeltä Nikitan, Leonin ja The Fifth Elementin ohjaaja Luc Besson on luonut eräitä elokuvahistorian kovimpia ja kiinnostavimpia naispuolisia toimintasankareita. Toisessa pääroolissa Lucya avustavana professorina nähdään Oscar-voittaja Morgan Freeman.”

Lucy löytyy katsottavaksi kuukausimaksua vastaan myös HBO Nordicista ja Amazon Prime Videosta.

Muropaketin uusimmat