UUSIMMAT

SDCC 2017: Fantastic Four -pahis Doctor Doom saa oman elokuvan

21.07.2017 07:23 Muropaketin toimitus

San Diegon Comic-Conissa järjestetyssä Legion-tv-sarjan paneelissa paljastui 20th Century Foxin suunnittelevan omaa elokuvaa Ihmenelosten nemesikselle.

Paneelin loppupuolella Legion- ja Fargo-sarjoista tuttu Noah Hawley paljasti seuraavaa: ”Koska olen nyt Comic-Conissa, haluan kertoa teille Foxille kehittelemästäni elokuvasta. Sen ensimmäinen nimi on Doctor ja toinen Doom”.

Hawley ei aiheesta enempää puhunut, mutta The Hollywood Reporter tietää kertoa, että sama mies saattaa sekä käsikirjoittaa että ohjata Doctor Doomin oman elokuvan.

Tieto Victor Von Doomin omista seikkailuista tuli supersankarifaneille melkoisena yllätyksenä, sillä studio on ollut vaitonainen Ihmenelosten suhteen Josh Trankin ohjaaman Fantastic Fourin flopattua pahemman kerran.

Aikaisemmin tänä kesänä Bleeding Cool -sivusto uutisoi Foxin suunnittelevan Ihmenelosista omaa elokuvaa lapsille. Asiasta ei ole sittemmin saatu lisätietoa, mutta Doom-elokuva ei tietenkään sulje pois uutta FF-elokuvaa.

Doctor Doom on ollut mukana jo kolmessa Ihmenelos-elokuvassa (1994, 2005 ja 2015). Yksikään variaatio ei kuitenkaan ole ollut yleisön mieleen. Sikäli ajatus omasta elokuvasta kuulostaa kiinnostavalta. Nähdäänkö valkokankaalla vihdoinkin ”se oikea” Doom, eli noituutta ja tieteitä harjoittava Latverian yksinvaltias?