SDCC 2018: Venom-elokuvan pääpahis paljastettiin – kyseessä on symbioottihirviö, mutta ei Carnage

21.07.2018 19:56 | Muropaketin toimitus

San Diegon Comic-Conissa järjestettiin tänä viikonloppuna Venom-elokuvaa koskeva paneeli. Sen yhteydessä Tom Hardyn tähdittämästä supersankarielokuvasta paljastettiin odotetusti reippaasti uutta tietoa.

Comic-Conissa esitettiin Venomista uutta videomateriaalia, mutta ikävä kyllä sitä ei ainakaan toistaiseksi ole julkaistu internetissä.

Kiinnostavin San Diegosta tähän mennessä kantautunut tiedonmurunen on se, että Riz Ahmed esittää Venomissa symbioottipahista nimeltä Riot. Asiasta on uutisoinut mm. io9-sivusto.

Sarjakuvapuolelta tuttu, mutta useimmille täysin tuntematon Riot on Venomin pääpahis. Kyseessä ei kuitenkaan ole elokuvan ainoa pahis tai symbioottiolento. Mikään Comic-Conissa esitelty materiaali ei kuitenkaan viitannut siihen, että Spider-Man-fanien suosikkihirviö Carnage olisi mukana Venomissa. Kaikesta päätellen hahmoa joudutaan odottamaan jatko-osaan saakka, mikäli moinen joskus tehdään.

Ruben Fleischerin ohjaama ja Tom Hardyn tähdittämä Venom saa ensi-iltansa lokakuussa.

Io9 on julkaissut kuvauksen Comic-Conissa esitetystä Venom-materiaalista, joten elokuvasta kiinnostuneiden kannattaa käydä lukemassa se yläpuolelta löytyvän linkin takaa.