”Se oli huoraamista, halusin ampua itseni” – Tänään tv:ssä nähtävän Thor-elokuvan näyttelijä vihasi rooliaan syvästi

10.06.2019 13:30 | Muropaketin toimitus

Nelonen esittää maanantai-illan elokuvana Thor: The Dark Worldin vuodelta 2013.

Toisen Thor-elokuvan pahiksena häärää Marvelin tusinakonnaksi laskettu Malekith. Hahmoa näytellyt Christopher Eccleston on parissakin eri yhteydessä julistanut vastenmielisyytensä elokuvaa ja rooliaan kohtaan.

Vuonna 2017 Eccleston tuskaili sitä, miten Marvel Studios huijasi hänet Malekithiksi. Syy tähän oli maskeeraamiseen kulunut aika.

”Parina ensimmäisenä päivänä homma vei noin 7-8 tuntia. Loppujen lopuksi pääsimme kuuteen ja puoleen tuntiin. Siinä tehtiin pitkä päivä töitä ennen kuin mitään päästiin kuvaamaan […] Marvel oli epärehellinen, kun se ei koskaan kertonut miten paljon maskeerausta rooli vaati. En muistele sitä hommaa järin hyvällä”.

Vuonna 2018 Eccleston heitti vielä lisää vettä myllyyn ja julistautui Marvelin huoraksi.

”G.I. Joen kaltaisen elokuvan parissa työskentely oli ihan hirveää. Halusin viiltää kurkkuni auki joka päivä. Ja entäs Thor? Halusin vain työntää aseen suuhuni”, näyttelijä vuodatti ja jatkoi Hollywood-kokemuksistaan:

”Puhallettu 60 sekunnissa oli hieno kokemus. Nic[olas] Cage oli herrasmies ja fantastinen näyttelijä. G.I. Joe ja Thor sen sijaan… Se oli pelkkää huoraamista”.

Sitä Christopher Eccleston ei kuitenkaan sanonut, mikä Thor: The Dark Worldin tekemisessä varsinaisesti oli niin kamalaa. Asiaa voi arvuutella katsomalla elokuvan tänään: The Dark World alkaa Nelosella kello 21.00.

Muropaketin uusimmat