UUSIMMAT

”Se on piikki lihassani” – Will Smithin huonoin elokuva tuli HBO Maxiin, mutta sen katsomiselle on hyvä vaihtoehto

14.01.2022 08:55 | Muropaketin toimitus

HBO Maxiin on tällä viikolla lisätty Will Smithin elokuva, jota näyttelijä itse ei suosittele kenellekään.

Men in Blackin (1997) menestyksen jälkeen Will Smith palasi yhteen ohjaaja Barry Sonnenfeldin kanssa ja teki vuoden 1999 steampunk-länkkärin Wild Wild West.

Jim West ja Artems Gordon ovat salaisia agentteja USA:n presidentin Ulysses S. Grantin palveluksessa. Kutsu käy Valkoiseen taloon, ja heidät määrätään selvittämään tiedemiehen sieppausta, jonka takana on salaperäinen tohrori Loveless. Kaksikon yhteistyöhalukkuudessa on totisesti toivomisen varaa, ja heidän työtapansa eroavat toisistaan kuin yö ja päivä. Odottamatonta apuaan tarjoaa kaunotar nimeltä Rita Escobar, ja pian selviää, onko Arliss Loveless maineensa veroinen vastustaja…

Wild Wild West jäi kesällä 1999 pahasti Star Warsin ja Muumion jalkoihin, eikä elokuva ole kerännyt suosionosoituksia juuri myöhemminkään. Jopa Will Smith itse on sitä mieltä, että kyseessä on aika kamala kalkkuna.

”Paras elokuvani on varmaan Men in Black (1997) tai Onnen potkuja (The Pursuit of Happyness, 2006). Eri syistä nuo ovat minulle melkein täydellisiä elokuvia. Huonoin elokuva sitten, en tiedä. Wild Wild West (1999) on piikki lihassani. En tykkää katsoa itseäni chapseissa”, Smith totesi viime vuonna.

Will Smith on tehnyt tehnyt melkein 30 elokuvaa – Nyt näyttelijä kertoi, mikä niistä on huonoin

Myöskään ohjaaja Barry Sonnenfeld ei ole ollut ihan tyytyväinen omaan elokuvaansa:

Wild Wild West -ohjaaja kertoi katuvansa Will Smithin hirveässä elokuvassa erityisesti yhtä kohtausta

Will Smithin fanien kannattaakin katsoa Wild Wild Westin sijaan HBO Maxiin tällä viikolla lisätty King Richard, joka on kerännyt paljon enemmän kehuja.

Muropaketin uusimmat