Selitys: Tämän takia Justice League -sankari Cyborg ei ole pelkkä Iron Man -kopio

08.11.2017 09:16 | Muropaketin toimitus

Zack Snyderin ja Joss Whedonin ohjaama Justice League esittelee ensi viikolla koko joukon uusia supersankareita. Mukana on esimerkiksi Ray Fisherin esittämä Cyborg.

Vaikka Cyborgia voisi ensivilkaisulla erehtyä luulemaan pelkäksi DC Comicsin ja Warner Bros. Picturesin vastineeksi suositulle Iron Man -hahmolle, ei tämä ole koko totuus.

Siinä missä Robert Downey Jr.:n esittämä Tony Stark on eksentrinen miljardööri robottihaarniskassa, on Cyborg alias Victor Stone nimensä mukaisesti koneen ja ihmisen risteytys, joka poikkeaa taustatarinaltaan vahvasti Starkista.

YouTubessa julkaistussa videohaastattelussa (alla) Cyborgia esittävä Ray Fisher kertasi valkokangas-Cyborgin ominaispiirteitä:

”Cyborg ei syö. Hän ei nuku. Hänen ei edes tarvitse hengittää, jos hän ei sitä erikseen halua. Joten ehkä joku päivä hän voi lähteä Atlantikseen ja hengailla näiden tyyppien kanssa”, Fisher totesi viitaten Jason Momoan esittämään Aquamaniin, joka on toinen Justice Leaguen uusista supersankareista.

Parivaljakon lisäksi valkokankaalla nähdään myös Flash (Ezra Miller) sekä jo tutuiksi tulleet Batman (Ben Affleck), Wonder Woman (Gal Gadot) ja Teräsmies (Henry Cavill).

Videohaastattelun lisäksi Cyborgiin voi tutustua uuden videomainoksen muodossa:

Justice Leaguen Suomen ensi-ilta on 15. marraskuuta.

Elokuvan juonitiivistelmä kuuluu seuraavasti:

”Supermanin epäitsekkään teon siivittämänä Bruce Wayne, joka on saanut takaisin uskonsa ihmiskuntaan, värvää avukseen uuden liittolaisensa Diana Princen heidän kohdatessaan entistäkin vaarallisemman vihollisen. Yhdessä Batman ja Wonder Woman kokoavat pikavauhdilla supersankariryhmän, joka käy taisteluun uutta uhkaa vastaan. Vaikka koossa on nyt ennennäkemätön nippu sankareita – Batman, Wonder Woman, Aquaman, Kyborgi ja Flash – voi olla jo liian myöhäistä yrittää pelastaa maapallo katastrofaalisen hyökkäyksen kourista.”