Uusimmat

“Sen takia häntä ei haluttu enää käyttää” – Ex-agentti paljasti Johnny Deppistä piirteen, joka sai Hollywoodin karttamaan näyttelijää

23.05.2022 06:51 Muropaketin toimitus

Johnny Deppin ja Amber Heardin välinen oikeusjuttu on iskenyt suurennuslasin molempien näyttelijöiden päälle ja samalla maailmalle on paljastunut ehkä liikaakin yksityiskohtia entisen pariskunnan elämästä.

Yahoo! Moviesin mukaan Johnny Deppin ex-agentti on paljastanut yhden syyn sille, miksi Deppin tähti laski Hollywoodissa niin voimakkaasti jo ennen kuin entinen parisuhde ja oikeusjutut Amber Heardin kanssa täyttivät otsikot.

Tracey Jacobsin mukaan päihteille perso Pirates of the Caribbean -tähti hankki Hollywoodissa maineen näyttelijänä, joka saapui toistuvasti kuvauspaikalle myöhässä. Tämä johti Jacobsin mukaan siihen, että elokuva-alalla ”ei haluttu enää käyttää häntä”.

Tracey Jacobs edusti Johnny Deppiä 30 vuoden ajan, kunnes sai vuonna 2016 potkut. Todistajalausunnossaan Jacobs totesi, ettei hän vieläkään tiedä syytä työsuhteen päättymiselle. Samalla Jacobs kuitenkin huomautti, että Depp katkoi välit noihin aikoihin myös moneen muuhun ihmiseen elämässään.