UUSIMMAT

Seuraavan Bond-leffan pahiksen näyttelijä on saattanut paljastua – tosin huhun julkaisija ei ole sieltä luotettavimmasta päästä

22.11.2021 08:03 | Muropaketin toimitus

Idris Elbasta on leivottu nettipuheissa uutta Bondia jo iät ja ajat, vaikka näyttelijä on useamman kerran kertonut, ettei hänestä ole uutta salaista agenttia tulossa.

Nyt tilanne on saanut odottamattoman käänteen: The Sunin mukaan Idris Elba neuvottelee roolista seuraavan Bond-elokuvan pahiksena. Lähde ei ole sieltä luotettavimmasta päästä, mutta ajatus on toki kutkuttava. Elba kun voisi istua Bond-pahikseksi erinomaisesti.

Saattaa kuitenkin olla, että koko homma on pelkkä uutisankka, sillä seuraavasta Bond-elokuvasta on tuskin edes käsikirjoituksen luonnosta vielä olemassa, ja menee vielä vuosia ennen kuin kuvaukset alkavat. Toki kyse saattaa olla vain alustavista keskusteluista tuottajien ja näyttelijän välillä.

Daniel Craigin viimeinen Bond-leffa, 007 No Time to Die, pyörii parhaillaan elokuvateattereissa. Idris Elba on puolestaan tekemässä elokuvaversiota suositusta Luther-tv-sarjastaan.

Muropaketin uusimmat