She-Hulkin erikoistehosteita on haukuttu jo ennen sarjan alkua – Näin Marvel-uutuuden tuottajat vastaavat

05.08.2022 17:00 Muropaketin toimitus

Marvel-sarja She-Hulk: Attorney at Law alkaa Disney+:ssa 18. elokuuta.

Parin viikon päästä Disney+:ssa julkaistava Marvel-sarja She-Hulk: Attorney at Law on saanut osakseen haukkuja jo ennen sarjan alkua. Haukut ovat tulleet trailereissakin nähtävistä erikoistehosteista, jotka kieltämättä näyttävät Marvel Studiosin normitasoon verrattuna hieman – sanoisimmeko nyt nätisti – oudoilta.

Sarjan tekijät ovat vastanneet saamaansa kritiikkiin, uutisoi The Hollywood Reporter. Käsikirjoittaja Jessica Gao kommentoi CG-artistien suurta työkuormaa suhteessa heidän työaikaansa, mikä ilmeisesti on ollut suurin syy siihen, että tehosteet näyttävät kakkoslaadulta.

“Siinä on ollut ihan massiivinen työ, koska sarjan päähenkilö on käsitelty tietokoneella. On hirveää, kun moni taiteilija tuntee olonsa kiirehdityksi ja työmääränsä liian suureksi”, Gao sanoo.

“Työolot eivät ole olleet aina aivan optimaaliset”, myöntää myös pääroolia esittävä Tatiana Maslany.

Ohjaaja Kat Coiron mukaan kritiikkiä olisi tullut olisivatpa he tehneet ihan mitä tahansa.

“Luulen, että suuri osa kritiikistä tulee siitä, että ihmiset tuntevat voivansa repiä CGI-naisen palasiksi. On ollut paljon puhetta hänen vartalotyypistään, jonka olemme pohjanneet olympiaurheilijoiden fysiikkaan emmekä niinkään kehonrakentajiin. Mutta luulen, että olisimmepa tehneet mitä tahansa, saisimme siitä palautetta. On todella vaikea voittaa, kun puhutaan naisten vartaloista”, Coiro kommentoi.

Katso She-Hulkin traileri ja muut videoklipit tästä:

Muropaketin uusimmat